Новости и настани

април 13, 2021

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 15.04.2021 (четврток) со почеток во 12:30 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
април 12, 2021

ФАД распоред априлска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

Ispiti Aprilska sesija 2021 Prv ciklus Ispiti Aprilska sesija 2021 Vtor ciklus
април 8, 2021

ФЕН распоред априлска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

АПРИЛСКА СЕСИЈА 2021 АПРИЛСКА СЕСИЈА-ЗА-а-втор-циклус-2021
април 8, 2021

ФДК распоред априлска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

FDK Aprilska sesija 2021