Новости и настани

февруари 10, 2022

ФИ февруарска испитна сесија 2021/22 – термини за полагање

Распоред-термини за полагање ФИ (февруарска испитна сесија)
февруари 8, 2022

ФДК февруарска испитна сесија 2021/22 – термини за полагање

Распоред-термини за полагање ФДК (февруарска испитна сесија)
февруари 8, 2022

ФЕН февруарска испитна сесија 2021/22 – термини за полагање

Распоред-термини за полагање (февруарска испитна сесија I циклус) Распоред-термини за полагање (февруарска испитна сесија II циклус)
февруари 3, 2022

ТРАНСФЕР ВО АКАДЕМСКАТА 2021/22 ГОДИНА

Почитувани студенти, Доколку сте заинтересирани за трансфер од друга високообразовна установа – искористете ја можноста да се запишете до второто затворање на матичната книга (најдоцна до […]