Новости и настани

февруари 2, 2024

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО ФЕВРУАРСКА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од февруарскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.02 до 07.02.2024 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
јануари 15, 2024

ТРАНСФЕР ВО АКАДЕМСКАТА 2023/24 ГОДИНА

Почитувани студенти, Доколку сте заинтересирани за трансфер од друга високообразовна установа – искористете ја можноста да се запишете до второто затворање на матичната книга (најдоцна до […]
декември 29, 2023

ФДМ втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

Втор колоквиум зимски 2023
декември 29, 2023

ФАД втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

Raspored za 2 kolokvium FAD Zimski 2023-24