Новости и настани

мај 25, 2021

ФАД распоред втора колоквиумска недела – летен семестар 2020/21

2 kolokvium FAD Leten 2020 2021 IZLOZBA
мај 25, 2021

ФС распоред втора колоквиумска недела – летен семестар 2020/21

Втор колоквиум летен 2021  
мај 21, 2021

ФЕН распоред втора колоквиумска недела – летен семестар 2020-2021

ВТОР КОЛОКВИУМ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ летен еместар 2020 2021 ФЕН Втор циклус студии (6) koregiran ВТОР КОЛОКВИУМ 20202021 ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ
мај 21, 2021

ФИ распоред втора колоквиумска недела – летен семестар 2020-2021

Втора Колоквиумска Недела- 25-28 Мај