Новости и настани

јули 12, 2024

Д-р Вера Стојановска

Д-р Вера Стојановска од ден 10.07.2024 (среда) е избрана во наставно-научно звање редовен професор од наставно-научна област ,,Дентална патологија” на Факултетот за дентална медицина    
јуни 3, 2024

„ПОЛНОЛЕТСТВО“ – ГОДИШНА ИЗЛОЖБА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА АРТ И ДИЗАЈН

„ПОЛНОЛЕТСТВО“ – ГОДИШНА ИЗЛОЖБА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА АРТ И ДИЗАЈН ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ, СКОПЈЕ АКАДЕМСКА 2023/2024 ГОДИНА Драги колеги и пријатели, Факултетот за арт и дизајн оваа […]
мај 10, 2024

Полиграфска презентација

Почитувани колеги и студенти,   Ве известуваме дека на ден 13.05.2024 година (понеделник), со почеток во 10.30 часот, во просториите на Европски Универзитет – Скопје, ќе […]
мај 9, 2024

Д-р Ѓорги Сламков

Д-р Ѓорги Сламков од ден 02.05.2024 година (четврток) е избран во наставно-научно звање редовен професор од наставно-научна област ,,Казнено право” на Факултетот за правни науки.   […]