Новости и настани

јануари 15, 2024

ТРАНСФЕР ВО АКАДЕМСКАТА 2023/24 ГОДИНА

Почитувани студенти, Доколку сте заинтересирани за трансфер од друга високообразовна установа – искористете ја можноста да се запишете до второто затворање на матичната книга (најдоцна до […]
декември 29, 2023

ФДМ втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

Втор колоквиум зимски 2023
декември 29, 2023

ФАД втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

Raspored za 2 kolokvium FAD Zimski 2023-24
декември 29, 2023

Покана за Научно-стручната работилница на тема „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“

Почитувани, Ни претставува особена чест и задоволство да ве поканиме на Научно-стручната работилница на тема: „Знаењето и талентот – фундамент за успешност“, организирана од страна на […]