Новости и настани

мај 23, 2022

ФЕН втора колоквиумска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

Втор колоквиум ФЕН
мај 23, 2022

ФАД втора колоквиумска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

Raspored za 2 Kolokvium izlozba FAD Leten 2021 2022
мај 20, 2022

ФС втора колоквиумска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

втор колоквиум летен 2022 (3)
мај 18, 2022

ФИ втора колоквиумска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

Втора Колоквиумска Недела- 23-27 Мај