Некатегоризирани

мај 4, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР КОЛОКВИУМ – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2020/21

Почитувани студенти, Пријавувањето на вториот колоквиум во летниот семестар од академската 2020/21 година ќе се врши on-line во периодот од 04.05 до 10.05.2021 година. Согласно глобалниот […]
ноември 5, 2020

E-ФОРМУЛАРИ И ПРИЈАВИ

E-Формулари и Пријави: е-Барање за трансфер е-Пријава за завршен испит е-Пријава за магистерски труд е-Пријава за колоквиум е-Пријава за испит е-Пријава за дипломска работа е-Молба (општа) […]
јуни 4, 2020

ПЗУ – УНИВЕРЗИТЕТСКИ СТОМАТОЛОШКИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

Универзитетскиот стоматолошки клинички центар „ПРОФ.Д-Р БОЈО АНДРЕСКИ” Скопје е приватна здравствена установа која што врши стоматолошка дејност од сите специјалности, рентген дијагностика, забна техника и образовна/научно-истражувачка […]
декември 3, 2019

ЕРАЗМУС+ КОНКУРС ЗА МОБИЛНОСТ 2019/2020

ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ Скопје објавува КОНКУРС ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ АКЦИЈА 1: ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ, НАСТАВЕН И АДМИНИСТРАТИВЕН  КАДАР Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ на […]