Новости и настани

ноември 10, 2021

ФЕН ноемвриска испитна/колоквиумска сесија – академска 2021-2022

FINALNO NOEMVRISKA SESIJA VTOR CIKLUS FINALENраспоред НОЕМВРИСКА СЕСИЈА ПРВ ЦИКЛУС прв колоквиум 2021 2022 прв циклус студии
ноември 10, 2021

ФДК ноемвриска испитна/колоквиумска сесија – академска 2021-2022

Прв колоквиум ФДК зимски 2021-2022 FDK Ноемвриска sesija 2021 (1)
ноември 1, 2021

Online пријавување испити/колоквиуми (ноемвриска испитна сесија/прв колоквиум 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од ноемвриска испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.11 до 05.11.2021 година. Пријавувањето на […]
октомври 13, 2021

Потсетување за запишување/заверка на семестар во академската 2021/2022

Почитувани студенти, Ве потсетуваме дека заклучно со петок 15.10.2021 год. треба да извршите запишување/заверка на семестар (зимски) во академската 2021/2022 година. Уписот/заверката на семестарот се врши […]