Новости и настани

октомври 31, 2023

ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ ПРВ КОЛОКВИУМ – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2023/24

Почитувани студенти Пријавувањето на првиот колоквиум во зимскиот семестар од академската 2023/24 година ќе се врши on-line во периодот од 30.10 до 03.11.2023 година. Согласно глобалниот […]
октомври 23, 2023

ФИ октомвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

FI_oktomvriska_sesija_2023
октомври 11, 2023

ФЕН распоред зимски семестар – академска 2023-2024

30.09.2023 предавања Втор циклус студии ФЕН 2023 – 2024 (1) 30.09.2023 РАСПОРЕД ЗА ПРЕДАВАЊА ЗА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ 2023-2024
октомври 11, 2023

ФЕН октомвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

09.10.2023октомври СЕСИЈА 2023 ВТОР ЦИКЛУС 09.10.2023 FINALNO KOREGIRANI октомври 2023 прв циклус студии