Новости и настани

март 24, 2023

Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло Фото Студио 5

Се известуваат сите студенти (апсолвенти) кои се заинтересирани за фотографирање за табло, да испратат електронска пошта со следните податоци: име и презиме на студентот, факултет на […]
март 20, 2023

ФДМ Мартовска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

МАРТ-ispitna 2023 (1) (2)
март 17, 2023

ФИ Мартовска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

FI_martovska_sesija_2023
март 16, 2023

ФАД Мартовска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

Ispiti Martovska sesija 2023 Vtor ciklus FAD Ispiti Martovska sesija 2023 Prv ciklus FAD