Новости и настани

октомври 4, 2021

ФДК распоред зимски семестар – академска 2021-2022

Втор циклус – ФДК Распоред за предавања – зимски семестар 2021-2022 ФДК Распоред за предавања зимски Прв циклус 2021-2022
октомври 3, 2021

Известување за наставата во академската 2021/2022 година

Почитувани студенти, Ве известуваме дека наставата во академската 2021/2022 година ќе се изведува со физичко присуство на студентите од сите факултети во состав на Европски Универзитет. […]
октомври 2, 2021

ФЕН распоред зимски семестар – академска 2021-2022

15.10.2021
октомври 2, 2021

ФС распоред зимски семестар – академска 2021-2022

Распоред за предавања – зимски семестар 2021 (1) РАСПОРЕД ЗА V семестар – 20.09.2021