Новости и настани

јуни 9, 2021

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 11.06.2021 (петок) со почеток во 10:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
јуни 9, 2021

Подарување фиксна протеза

Почитувани, Европски Универзитет во соработка со Универзитетски стоматолошки клинички центар “Проф.Д-р Бојо Андрески” подарува една фиксна протеза. Учеството е согласно упатствата од оваа објава: 1. Следете […]
јуни 9, 2021

Факултет за стоматологија – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 10.06.2021 (четврток) со почеток во 13:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
јуни 8, 2021

ФАД распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

FAD Ispiti Junska sesija 2021 Prv ciklus FAD Ispiti Junska sesija 2021 Vtor ciklus