Новости и настани

декември 7, 2022

ФАД Декемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

Ispiti Dekemvriska sesija 2022 Prv ciklus FAD
декември 2, 2022

ФДК Декемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

FDK Dekemvriska sesija 2022
декември 1, 2022

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО ДЕКЕМВРИСКА СЕСИЈА – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од декемврискиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.12 до 07.12.2022 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
декември 1, 2022

ФEН Декемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

декемвриска СЕСИЈА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ декемвриска СЕСИЈА ЗА ВТОР ЦИКЛУС 2022