Новости и настани

мај 14, 2024

ФДК втора колоквиумска сесија, летен семестар 2023/24 – термини за полагање

ФДК Втор колоквиум 2024
мај 10, 2024

Полиграфска презентација

Почитувани колеги и студенти,   Ве известуваме дека на ден 13.05.2024 година (понеделник), со почеток во 10.30 часот, во просториите на Европски Универзитет – Скопје, ќе […]
мај 9, 2024

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ВТОР КОЛОКВИУМ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2023/24

Почитувани студенти Пријавувањето на вториот колоквиум во летниот семестар од академската 2023/24 година ќе се врши on-line во периодот од 09.05 до 16.05.2024 година. Согласно глобалниот […]
мај 9, 2024

Д-р Ѓорги Сламков

Д-р Ѓорги Сламков од ден 02.05.2024 година (четврток) е избран во наставно-научно звање редовен професор од наставно-научна област ,,Казнено право” на Факултетот за правни науки.   […]