Aleksandar Rajkovcevski

август 23, 2021

Моден настан EXPO.30

Модниот настан EXPO.30 ќе се одржи на 16-ти и 17-ти септември во Музејот на современа уметност во Скопје, во организија на Боттега Евенти. Настанот е поддржан […]
август 23, 2021

Подарување Bluetooth звучник JBL GO2

Почитувани, Европски Универзитет подарува Bluetooth звучник JBL GO2 на еден среќен добитник. Учеството е согласно упатствата од оваа објава: 1. Следете ја Facebook страната на Европски […]
август 13, 2021

Склучени нови договори за соработка

Почитувани, Ве известуваме дека денес (13.08.2021), Европски Универзитет и ПЗУ-Универзитетски стоматолошки клинички центар „ПРОФ.Д-Р БОЈО АНДРЕСКИ“ склучија договори за соработка со Независниот Синдикат на ГОБ „8-ми […]
август 12, 2021

Подарување 2 книги

Почитувани, ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ подарува 2 книги од областа на информатичко-компјутерските технологии, и тоа: 1. „ПРЕПОЗНАВАЊЕ НА ОБЛИЦИ” од авторите д-р Анис Сефиданис (Декан на Факултетот за […]