Контакт / Аплицирај!

  Адреса

  Бул. “Климент Охридски” 68, 1000 Скопје


  Европски универзитет Скопје

  За било какви дополнителни информации, слободно контактирајте нѐ!

  Испратете ни е-маил

  Јавете ни се: +389 2 320 2020

  Европски универзитет Скопје


  УПАТСТВО ЗА ПОПОЛНУВАЊЕ НА КОНТАКТ ФОРМАТА

  Во првото поле внесете го Вашето Име и Презиме.

  Во второто поле внесете ја Вашата e-mail адреса за комуникација.

  Во полето „Предмет“ внесете текст соодветен на причината поради која ја испраќате пораката. На пр. „Апликација за упис“,  „Барам информација за упис“, „Информација за Факултетот за __________“ и сл.

  Во полето „Порака“ внесете текст со содржина соодветна на предметот на пораката.

  Пополнете ја формата и кликнете „Испрати порака“

  Очекувајте повратна порака од Универзитетот на е-mail адресата што ќе ја наведете.

  УСЛОВИ ЗА УПИС И PDF АПЛИКАЦИЈА   

  Информациите во врска со условите и потребните документи за запишување на I и II циклус студии во академската 2021/22 година, ќе можете да ги најдете во Конкурсот за упис кој што ќе биде објавен на почеток од м.март 2021 година.

  Доколку сте заинтересирани за студирање на некој од факултетите во состав на Европски Универзитет, можете да се обратите лично во Студентската служба секој работен ден од 08:00 – 18:00 часот, на телефонските броеви 02 320 2100, 02 320 2101 и 078482050, или на e-mail: [email protected]

  Останете во добро здравје.

  Студирајте Европски!