Новости и настани

март 1, 2021

УПИСИ 2021/22 – ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ НА ШКОЛАРИНА ВО МАРТ

Почитувани идни студенти, Денес – 01.03.2021 (понеделник), официјално започнуваат уписите на I и II циклус студии во академската 2021/2022 година, на факултетите во состав на Европски […]
февруари 16, 2021

ФДК распоред за летен семестар 2020-2021

Втор циклус – ФДК Распоред за предавања – летен семестар 2020-2021 Летен 2020 – ФДК Распоред за предавања Прв циклус
февруари 15, 2021

ФИ распоред за летен семестар 2020-2021

Raspored-casovi-Leten-semestar-2021 (д)
февруари 15, 2021

ФЕН распоред за летен семестар 2020-2021

01.02.2021 Прочистен Распоред за предавања и вежби летен семестар 2020 2021 Прв циклус на студии 12.02.2021Прочистен Распоред за предавања и вежби летен еместар 2020 2021 ФЕН […]