Новости и настани

јули 23, 2021

Склучен Договор за соработка со граѓанскиот Независен Синдикат на Полицијата

Европски Универзитет на ден 23.07.2021 год. склучи Договор за соработка со граѓанскиот Независен Синдикат на Полицијата, кој што овозможува поволности за лицата-членови на синдикатот и членовите […]
јули 22, 2021

Факултет за информатика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека Европскиот Универзитет е единствениот универзитет од нашата држава, кој е рангиран според https://roundranking.com Round University Ranking Round University Ranking (RUR) […]
јули 21, 2021

Факултетот за економски науки – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 23.07.2021 (петок) со почеток во 09:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
јули 20, 2021

Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 21.07.2021 (среда) со почеток во 11:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]