Огласна табла

јуни 14, 2021

ФС распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

ЈУНИ-ispitna 2021 англиски – ЈУНИ -ispitna 2021 ang
јуни 10, 2021

ФИ распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

ФИ – Јунска испитна сесија 2021 Почитувани студенти, Ве известуваме дека за предметите по проф. д-р Митко Богданоски, испитот нема да се реализира во дадените термини, […]
јуни 8, 2021

ФАД распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

FAD Ispiti Junska sesija 2021 Prv ciklus FAD Ispiti Junska sesija 2021 Vtor ciklus
јуни 2, 2021

ФДК распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

FDK Junska sesija 2021