Новости и настани

јуни 30, 2021

Факултет за информатика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека Европскиот Универзитет е единствениот универзитет од нашата држава, кој е рангиран според https://roundranking.com , кое е рангирање на водечки светски […]
јуни 30, 2021

Факултет за стоматологија – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 01.07.2021 (четврток) со почеток во 12:30 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
јуни 28, 2021

Годишна изложба на ФАД 2020/2021

Почитувани, Погледнете ја видео најавата за новата Годишна изложба на Факултетот за арт и дизајн, која се реализира во јубилејната 15-та година од неговото постоење. Иако […]
јуни 24, 2021

Подарување третман за ласерско белеење на Вашите заби

Почитувани, Европски Универзитет во соработка со Универзитетски стоматолошки клинички центар “Проф.Д-р Бојо Андрески” подарува третман за ласерско белеење на Вашите заби. Ласерското белеење на заби не […]