Новости и настани

април 8, 2021

ФДК распоред априлска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

FDK Aprilska sesija 2021
април 7, 2021

Факултет за информатика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 09.04.2021 (петок) со почеток во 13:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
април 7, 2021

Работна посета на Факултетот за стоматологија на Акдениз Универзитет

Во периодот од 22 -26 Март 2021, тим од професори и соработници на Факултетот за стоматологија од Европскиот Универзитет Скопје, остварија работна посета на Факултетот за […]
април 7, 2021

Факултет за стоматологија – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 08.04.2021 (четврток) со почеток во 13:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]