Новости и настани

март 16, 2022

ФДК прва колоквиумска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

ФДК Распоред за Прв колоквиум Прв циклус – летен
март 14, 2022

ФС мартовска испитна сесија 2021/22 – термини за полагање

МАРТ-ispitna 2022
март 7, 2022

ФЕН мартовска испитна сесија 2021/22 – термини за полагање

ёмартовска сесија 11.03.2022 мартовска есија втор цуклус студии-converted
март 7, 2022

Online пријавување прв колоквиум – летен семестар 2021/22

Почитувани студенти, Пријавувањето на првиот колоквиум во летниот семестар од академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 07.03 до 11.03.2022 година. Согласно глобалниот […]