Aleksandar Trpcevski

март 12, 2024

Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло ДИГИТ ЕКСПРЕС

Почитувани апсолвенти, Ве известуваме дека фотографирањето за табло ќе се биде организирано во фото студио ДИГИТ ЕКСПРЕС. Фотографирањето ќе се изврши во период од 15.03.2024 година […]
октомври 31, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од ноемврискиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.11 до 07.11.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
октомври 31, 2023

ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ ПРВ КОЛОКВИУМ – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2023/24

Почитувани студенти Пријавувањето на првиот колоквиум во зимскиот семестар од академската 2023/24 година ќе се врши on-line во периодот од 30.10 до 03.11.2023 година. Согласно глобалниот […]
октомври 23, 2023

ФИ октомвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

FI_oktomvriska_sesija_2023