Новости и настани

март 28, 2024

ФАД прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање

Raspored za 1 kolokvium FAD Leten 2023 2024
март 27, 2024

ФДМ прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање

Прв колоквиум летен 2023-2
март 25, 2024

Известување за студенти

Почитувани студенти, Ве известуваме дека почнувајќи од 26.03.2024 година, потребно е уплатите за школарина и останати трошоци (пријава за испит, пријава за колоквиум, одбрана на дипломски […]
март 25, 2024

ФЕН прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање

 колоквиум ПРВ ЦИКЛУС ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 25.02.2024