ПОЧЕТОК СО НАСТАВА И ПРИЈАВА/ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2023/24

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – ОКТОМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24
септември 29, 2023
УПИСИ 2023/24
септември 29, 2023
Прикажи ги сите

ПОЧЕТОК СО НАСТАВА И ПРИЈАВА/ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2023/24

Почитувани студенти,
Ве известуваме дека наставата во зимскиот семестар од академската 2023/2024 година започнува на ден 12.10.2023 (четврток), при што продолжуваат редовните наставни активности на сите единици во состав на Европски Универзитет, со физичко присуство.
Распоредите за предавања/вежби се истакнуваат на огласната табла на универзитетот и на почетната страна од официјалниот веб-сајт www.eu.edu.mk (рубрика Огласна табла).
Запишувањето/заверката на зимскиот семестар во академската 2023/24 ќе се врши во Студентската служба во периодот од 02.10 до 13.10.2023. Воедно, ве потсетуваме за подмирување на обврската за уплата на рата од школарина.
За дополнителни прашања можете да се обратите лично во студентската служба секој работен ден од 08:00 – 18:00 часот, на e-mail: [email protected] и на телефонските броеви 02 320 2100, 02 320 2101 и 078 482 050.