Новости и настани

ноември 9, 2022

ФДК Ноемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

Прв колоквиум ФДК зимски 2022-2023 FDK Noemvriska sesija 2022
ноември 9, 2022

ФEН Ноемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

ПРВ КОЛОКВИУМ НА ФЕН ПРВ ЦИКЛУС 2022 2023 НОЕМВРИСКА СЕСИЈА ЗА ВТОР ЦИКЛУС 2022 НОЕМВРИСКА СЕСИЈА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ
ноември 1, 2022

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРВ КОЛОКВИУМ / ИСПИТИ ВО НОЕМВРИСКА СЕСИЈА – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на првиот колоквиум во зимскиот семестар од академската 2022/23 година ќе се врши on-line во периодот од 01.11 до 07.11.2022 година. Пријавувањето на […]
октомври 14, 2022

ФИ Октомвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

FI_oktomvriska_sesija_2022