Новости и настани

мај 18, 2022

ФДК втора колоквиумска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

Втор колоквиум Прв циклус – летен
мај 9, 2022

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР КОЛОКВИУМ – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2021/22

Почитувани студенти, Пријавувањето на вториот колоквиум во летниот семестар од академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 09.05 до 13.05.2022 година. Согласно глобалниот […]
мај 3, 2022

ТРАНСФЕРИ 2022/23

Потсетување за сите студенти заинтересирани за трансфер од друга високообразовна установа – искористете ја можноста да се запишете со премин на некој од факултетите во состав […]
април 15, 2022

ФС априлска испитна сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

англиски – April -ispitna 2022 ang (1) (1) (1) АПРИЛ-ispitna 2022 (1)