Новости и настани

март 1, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО АПРИЛСКА СЕСИЈА 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од априлскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 03.04 до 07.04.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
февруари 22, 2023

ФИ распоред летен семестар – академска 2022-2023

Распоред на часови ФИ – летен семестар 2022-23  
февруари 17, 2023

ФДК распоред летен семестар – академска 2022-2023

Прв циклус 2022-2023- Распоред за предавања – летен
февруари 17, 2023

ФАД распоред летен семестар – академска 2022-2023

Распоред 3+2 Втор циклус ФАД 2022-23 Распоред 4+1 Втор циклус ФАД 2022-23 РАСПОРЕД ФАД ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ПРВ ЦИКЛУС 2022-23