Новости и настани

февруари 15, 2021

ФАД распоред за летен семестар 2020-2021

Raspored Vtor ciklus FAD Leten semestar 2020 21 4+1 Raspored Vtor ciklus FAD Leten semestar 2020 21 Enterier 3+2 РАСПОРЕД ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2020-2021 ФАД (1)
февруари 15, 2021

ФС распоред за летен семестар 2020-2021

СТОМАТОЛОГИЈА-Распоред за летен семестар 2021 (1) LESSON TIMETABLE (1) ВЗТ – летен 2021 (1)
февруари 11, 2021

ФС распоред Февруарска испитна сесија – зимски семестар 2020-2021

ФЕВРУАРИ-ispitna 2021 (1) англиски – ФЕВРУАРИ-ispitna 2021 ang
февруари 11, 2021

ФАД распоред Февруарска испитна сесија- зимски семестар 2020-2021

Ispiti Fevruarska sesija 2021 Prv ciklus Ispiti Fevruarska sesija 2021 Vtor ciklus