Новости и настани

март 20, 2023

ФДМ Мартовска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

МАРТ-ispitna 2023 (1) (2)
март 17, 2023

ФИ Мартовска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

FI_martovska_sesija_2023
март 16, 2023

ФАД Мартовска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

Ispiti Martovska sesija 2023 Vtor ciklus FAD Ispiti Martovska sesija 2023 Prv ciklus FAD
март 14, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ПРВ КОЛОКВИУМ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на првиот колоквиум во летниот семестар од академската 2022/23 година ќе се врши on-line во периодот од 14.03 до 21.03.2023 година. Согласно глобалниот […]