Новости и настани

јуни 2, 2022

ФЕН Јунска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

ЈУНСКА СЕСИЈА ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ (1) јунска сесија 2022 прв циклус студии
јуни 1, 2022

УПИСИ 2022/23 – ПОВОЛНОСТИ ВО М.СЕПТЕМВРИ

Почитувани идни студенти, Уписите за академската 2022/2023 година се во тек. Оваа година, редовните цени на годишната школарина се повторно намалени и дополнително ви се овозможени […]
јуни 1, 2022

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – ЈУНСКА СЕСИЈА 2021/22

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите во јунскиот испитен рок од академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.06 до 07.06.2022 година. Согласно глобалниот […]
мај 31, 2022

ФДК Јунска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

FDK junska sesija 2022