Новости и настани

август 21, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од септемврискиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 21.08 до 25.08.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
јуни 20, 2023

ФДМ Јунска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

ЈУНИ-ispitna 2023 (1) (2)
јуни 15, 2023

ФИ Јунска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

FI_junska_sesija_2023
јуни 1, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од јунскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.06 до 07.06.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]