Новости и настани

декември 10, 2021

ФС Декемвриска испитна сесија – академска 2021-2022

ДЕКЕМВРИ-ispitna 2021 (2) (1) англиски – ДЕКЕМВРИ -ispitna 2021 ang (1) (1)
декември 7, 2021

ФЕН Декемвриска испитна сесија – академска 2021-2022

DEKEMVRISKA SESIJA 2 ЦИКЛУС DEKEMVRISKA SESIJA 1 CIKLUS
декември 7, 2021

ФДК Декемвриска испитна сесија – академска 2021-2022

FDK декември sesija 2021
ноември 30, 2021

Online пријавување испити (декемвриска испитна сесија 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од декемвриската испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.12 до 07.12.2021 година. Согласно глобалниот […]