Новости и настани

март 29, 2021

ФДК распоред прв колоквиум – летен семестар 2020-2021

ФДК Распоред за Прв колоквиум летен 2020-2021
март 29, 2021

Факултетот за економски науки – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 30.03.2021 (вторник) со почеток во 12:30 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]
март 29, 2021

ФС распоред прв колоквиум – летен семестар 2020-2021

Прв колоквиум летен 2020 (2)
март 26, 2021

ФЕН распоред прв колоквиум – летен семестар 2020-2021

Финален распоред за ПРВ КОЛОКВИУМ 20202021 ПРВ КОЛОКВИУМ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ летен еместар 2020 2021 ФЕН Втор циклус студии (6)