Новости и настани

ноември 13, 2020

Tренинг програма за претприемништво 

Tренинг програма за претприемништво  АГОРА  – Центар за промовирање на граѓански вредности во рамките на проектот „Младински скок во бизнисот“ поддржан од Американската Амбасада во Скопје, […]
ноември 13, 2020

ФИ распоред ноемвриска сесија и прв колоквиум во зимски семестар 2020-2021

Прва Колоквиумска Недела- ноември 2020 Ноемвриска испитна сесија 2020
ноември 13, 2020

ФС распоред ноемвриска сесија и прв колоквиум во зимски семестар 2020-2021

НОЕМВРИ-ispitna 2020 Прв колоквиум зимски 2020
ноември 12, 2020

ФАД распоред ноемвриска сесија и прв колоквиум во зимски семестар 2020-2021

Ispiti Noemvriska sesija 2020 Prv ciklus Ispiti Noemvriska sesija 2020 Vtor ciklus 1 kolokvium FAD Zimski 2020 21