Новости и настани

март 4, 2024

ФДК Мартовска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

FDK Martovska sesija 2024 И З В Е С Т У В А Њ Е
март 1, 2024

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/2024

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од мартовската испитна сесија во академската 2023/24 година ќе се врши on-line во периодот од 01.03 до 07.03.2024 година. Согласно глобалниот календар […]
февруари 23, 2024

ФАД распоред летен семестар 2023-2024

Распоред 4+1 Втор циклус ФАД Летен 2023-24 Распоред 3+2 Втор циклус ФАД Летен 2023-24 РАСПОРЕД ФАД ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ПРВ ЦИКЛУС 2023-24
февруари 23, 2024

ФДМ распоред летен семестар 2023-2024

РАСПОРЕД (Забни техничари) РАСПОРЕД (Стоматолози)