Новости и настани

декември 19, 2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР КОЛОКВИУМ – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2023/2024

Почитувани студенти, Пријавувањето на вториот колоквиум во зимскиот семестар од академската 2023/24 година ќе се врши on-line во периодот од 18.12 до 23.12.2023 година. Согласно глобалниот […]
декември 11, 2023

ФИ декемвриска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

FI_dekemvriska_sesija_2023
декември 7, 2023

ФАД декемвриска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

Ispiti Dekemvriska sesija 2023 Prv ciklus FAD
декември 7, 2023

ФДМ декемвриска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

Dekemvri-ispitna 2023-2