Новости и настани

октомври 4, 2021

ФИ октомвриска испитна сесија – академска 2020-2021

Октомвриска испитна сесија 2021
октомври 4, 2021

ФИ распоред зимски семестар – академска 2021-2022

Распоред на часови ФИ – летен семестар 2021-22
октомври 4, 2021

Online пријавување испити во октомвриска испитна сесија 2021/2022

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од октомвриска испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.10 до 07.10.2021 година. Согласно глобалниот […]
октомври 4, 2021

ФДК распоред зимски семестар – академска 2021-2022

Втор циклус – ФДК Распоред за предавања – зимски семестар 2021-2022 ФДК Распоред за предавања зимски Прв циклус 2021-2022