Новости и настани

март 12, 2024

Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло ДИГИТ ЕКСПРЕС

Почитувани апсолвенти, Ве известуваме дека фотографирањето за табло ќе се биде организирано во фото студио ДИГИТ ЕКСПРЕС. Фотографирањето ќе се изврши во период од 15.03.2024 година […]
март 11, 2024

Д-р Зоран Крстевски

Д-р Зоран Крстевски на ден 04.03.2024 година  (понеделник) е избран во наставно-научно звање вонреден професор од наставно-научна област „ЕТИКА“  на Факултетот за економски науки.    
март 6, 2024

ФИ Мартовска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

FI_martovska_sesija_2024
март 4, 2024

ФEН Мартовска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

martovska sesija 2024