Новости и настани

март 8, 2021

ФЕН распоред мартовска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

WEB STRANA финална верзија за испити МАРТОВСКА Ж сесија прв циклус 2021 MАРТОВСКА СЕСИЈА ЗА а втор циклус 2021
март 8, 2021

ФАД распоред мартовска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

Ispiti Martovska sesija 2021 Vtor ciklus Ispiti Martovska sesija 2021 Prv ciklus
март 8, 2021

ФДК распоред мартовска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

FDK Martovska sesija 2021
март 1, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2020/21

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од мартовска испитна сесија во академската 2020/21 година ќе се врши on-line во периодот од 01.03 до 05.03.2021 година. Согласно глобалниот календар […]