Новости и настани

ноември 8, 2023

ФДК распоред ноемвриска сесија и прв колоквиум зимски семестар 2023-2024

FDK Prv kolokvium zimski semestar 2023-2024 ФДК Ноемвриска испитна сесија 2023
ноември 7, 2023

ФЕН распоред ноемвриска сесија и прв колоквиум зимски семестар 2023-2024

noemvriska sesija СЕСИЈА 2023 ВТОР ЦИКЛУС 06.11.2023 ИСПИТНА СЕСИЈА НОЕМВРИ 2023 прв циклус студии ОФИЦИЈАЛЕН РАСПОРЕД ЗА ПРВ КОЛОКВИУМ ЗА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ 2023-2024
ноември 1, 2023

Панел дискусија на тема ,,Родова еднаквост и застапеност на жените на лидерски позиции во спортски организации”

Во фокусот на панел дискусијата беа ставени значењето на родовата еднаквост и важноста на женското лидерство во спортските организации. Панел дискусијата беше организирана од страна на […]
октомври 31, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од ноемврискиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.11 до 07.11.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]