Новости и настани

октомври 7, 2023

ФДМ распоред зимски семестар – академска 2023-2024

Распоред за предавања – зимски семестар 2023
октомври 7, 2023

ФДК распоред зимски семестар – академска 2023-2024

Втор циклус – ФДК Распоред за предавања – зимски семестар 2023-2024 ФДК Распоред за предавања зимски Прв циклус 2023-2024 (1)
октомври 7, 2023

ФДК октомвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

FDK Septemvriska sesija
септември 30, 2023

ТРАНСФЕРИ 2023/24

Потсетување за сите студенти заинтересирани за трансфер од друга високообразовна установа – искористете ја можноста да се запишете со премин на некој од факултетите во состав […]