Новости и настани

јуни 11, 2021

Од Факултетот за арт и дизајн беше избран дизајн на наш студентот за ревија на одржлива мода

На 9 јуни 2021 Британската амбасада го прослави Роденденот на британската кралица Елизабета Втора, со ревија на одржлива мода во Музејот на современа уметност во Скопје. […]
јуни 10, 2021

На стоматолошки клинички центар “Проф. д-р Бојо Андрески” успешно изведена сложена хируршка интервенција

На Универзитетски стоматолошки клинички центар “Проф.Д-р Бојо Андрески” деновиве успешно беше изведена сложена хируршка интервенција од страна на д-р Енис Реџеп, специјалист по орална и максилофацијална […]
јуни 10, 2021

ФИ распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

ФИ – Јунска испитна сесија 2021 Почитувани студенти, Ве известуваме дека за предметите по проф. д-р Митко Богданоски, испитот нема да се реализира во дадените термини, […]
јуни 9, 2021

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти, Ве известуваме дека на ден 11.06.2021 (петок) со почеток во 10:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете […]