Новости и настани

август 30, 2021

ФЕН распоред септемвриска испитна сесија – академска 2020-2021

СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА 1 сесија прв циклус 2021 ФИНАЛЕН РАСПОРЕД ЗА Јсептемвриска СЕСИЈА ЗА ВТРО ЦИКИЛУС СТУДИИ 2021(1)
август 30, 2021

ФДК распоред септемвриска испитна сесија – академска 2020-2021

FDK Septemvriska sesija 2021
август 30, 2021

ФИ распоред септемвриска испитна сесија – академска 2020-2021

Септемвриска испитна сесија 2021 (1)
август 23, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ВО СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА 2020/21

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од септемвриската испитна сесија во академската 2020/21 година ќе се врши on-line во периодот од 23.08 до 27.08.2021 година. Согласно глобалниот […]