Новости и настани

декември 1, 2022

ФEН Декемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

декемвриска СЕСИЈА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ декемвриска СЕСИЈА ЗА ВТОР ЦИКЛУС 2022
ноември 15, 2022

ФДМ Ноемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

Прв колоквиум зимски 2022 НОЕМВРИ-ispitna 2022 (1) (2) англиски – ноември -ispitna 2022 ang (1) (1) (1)
ноември 14, 2022

ФИ Ноемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

FI_noemvriska_sesija_2022 FI_1_kolokvium_2022_23
ноември 11, 2022

ФАД Ноемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

Raspored za 1 kolokvium FAD Zimski 2022-23