Новости и настани

февруари 2, 2024

ФДК Фебруарска испитна сесија 2023/24 – термини за полагање

FDK Fevruarska sesija 2024
февруари 2, 2024

ФИ Февруарска испитна сесија 2023/24 – термини за полагање

FI_fevruarska_sesija_2024
февруари 2, 2024

ФEН Фебруарска испитна сесија 2023/24 – термини за полагање

ИСПИТНА СЕСИЈА FEBRUARI 11.01.2024
февруари 2, 2024

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО ФЕВРУАРСКА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од февруарскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.02 до 07.02.2024 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]