Новости и настани

мај 16, 2023

ФЕН втора колоквиумска недела – академска 2022/2023 – термини за полагање

PRV CIKLUS vtor kolokvium 2023
мај 12, 2023

АПСОЛВЕНТСКА ВЕЧЕР

Почитувани и најдраги студенти. Со особена радост  сакаме да  Ве  известиме дека  целокупниот процес на  Ваша  едукација  и образование на првиот циклус на  студии на Европскиот […]
мај 8, 2023

ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ ВТОР КОЛОКВИУМ – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2022/23

Почитувани студенти Пријавувањето на вториот колоквиум во летниот семестар од академската 2022/23 година ќе се врши on-line во периодот од 08.05 до 12.05.2023 година. Согласно глобалниот […]
мај 8, 2023

ФДК втора колоквиумска недела – академска 2022/2023 – термини за полагање

ФДК распоред за втор колоквиум летен семестар