Фиксна почетна новости

мај 30, 2024

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од јунскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 03.06 до 07.06.2024 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
мај 9, 2024

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ВТОР КОЛОКВИУМ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2023/24

Почитувани студенти Пријавувањето на вториот колоквиум во летниот семестар од академската 2023/24 година ќе се врши on-line во периодот од 09.05 до 16.05.2024 година. Согласно глобалниот […]
април 30, 2024

УПИСИ 2024/25

Апликациите за упис можете да ги преземете од следните линкови: АПЛИКАЦИЈА ЗА УПИС 2024/2025 – I ЦИКЛУС АПЛИКАЦИЈА ЗА УПИС 2024/2025 – II ЦИКЛУС Пополнете ја Апликацијата […]
април 1, 2024

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од априлскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.04 до 05.04.2024 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]