Новости и настани

декември 14, 2020

ФДК распоред декемвриска сесија – зимски семестар 2020-2021

FDK Dekemvriska sesija 2020-2021
декември 9, 2020

ФС распоред декемвриска сесија – зимски семестар 2020-2021

англиски – ДЕКЕМВРИ-ispitna 2020 ang ДЕКЕМВРИ-ispitna 2020 (1)
декември 9, 2020

ФАД распоред декемвриска сесија – зимски семестар 2020-2021

Ispiti Dekemvriska sesija 2020 Vtor ciklus (1) Ispiti Dekemvriska sesija 2020 Prv ciklus (1)
декември 9, 2020

ФЕН распоред декемвриска сесија – зимски семестар 2020-2021

ДЕКЕМВРИСКА сесија прв циклус 2020 (2) ДЕКЕМВРИСКАСЕСИЈА ВТОР ЦИКЛУС (1)